Piese Service - PowerWorks

Cautare:  

   HK Audio ofera in Romania 2 ani garantie + 3 ani garantie extinsa* pentru toate produsele noi inregistrate pana la 30 de zile dupa data cumpararii pe pagina: www.hkaudio.com.

   Viata echipamentelor HK Audio nu e una usoara, ele trebuie sa reziste zilnic la cele mai tari chefuri in cluburi, la cele mai galagioase evenimente in turnee cu artisti sau la cele mai pretentioase concerte pe scena.

   Pentru a va bucura cat mai mult timp de produsele HK Audio, va oferim service si piese originale chiar si dupa perioada de garantie.

   Daca piesa de care aveti nevoie nu se gaseste pe lista de mai jos va rugam sa ne contactati aici!

Piese originale HK Audio
si consumabile.Sortare dupa:     4 produse gasite.
HK Audio PowerWork RS 82 Speaker

HK Audio PowerWork RS 82 Speaker

Kit difuzor Bass Piesa de schimb pentru PowerWorks RS 82 Impedanta 4 Ohm Pentru mai multe piese de schimb si service va rugam sa ne contactati!

HK Audio TLC 6 Dome Tweeter

HK Audio TLC 6 Dome Tweeter

Difuzor inalte Impedanta: 4 Ohm Putere: 16 Watt Piesa de schimb pentru seria PowerWorks, HK Classic Compact si prima editie LUCAS Greutate: 0,25 Kg

HK Audio Grilaj PowerWorks RS 122 M A

HK Audio Grilaj PowerWorks RS 122 M A

Grilaj protector Grilaj din plasa de otel captusit cu spuma fono-transparenta. Culoare: negru. Logo "PowerWorks" inclus! Piesa de schimb pentru RS 122 si RS 122 M, variante active si pasive.

HK Audio Grilaj PowerWorks RS 115 Sub A

HK Audio Grilaj PowerWorks RS 115 Sub A

Grilaj protector Grilaj din plasa de otel captusit cu spuma fono-transparenta. Culoare: negru. Logo "PowerWorks" inclus! Piesa de schimb pentru RS 15 Sub si RS 112 Sub Activ, variante active si pasive.

Boxe Pasive Boxe Active Monitoare Pasive Monitoare Active Subwoofere Pasive Subwoofere Active Line Array Sisteme Active Amplificatoare Controllere Piese si Service Cabluri Metraj Cabluri Mufate Mufe si Conectori
boxe
pasive
boxe
active
monitoare
pasive
monitoare
active
subwoofere
pasive
subwoofere
active
line
array
sisteme
active
amplificatoare controllere piese
si service
cabluri
metraj
cabluri
mufate
mufe si
conectori
SOMMER Cable   HK Audio   Strässer Elektroakustik   price.ro compari.ro Viziteaza magazinul LIVEAUDIO.ro pe ShopMania