Sommer Cable

Strässer Elektroakustik

HK-Audio

Servicii

Politica privind protectia datelor cu caracter personal

Politica privind protectia datelor cu caracter personal

sc Acoustics LIVEAUDIO srl inregistrata la registrul comertului cu CUI: RO 28877392 si J02/854/2011, sediul in Lipova · Jud. Arad · 315400 · Romania, denumita in cadrul acestui document cu numele de "www.liveaudio.ro", furnizeaza sau beneficiaza in prezent de bunuri si servicii catre / de la societatile partenere, denumit in cadrul acestui docuemnt cu numele de "SOCIETATEA", potrivit contractelor de furnizare, achizitionare sau prestari servicii incheiate cu acestea. in temeiul relatiei www.liveaudio.ro cu Societatea, www.liveaudio.ro colecteaza o serie de date cu caracter personal care v-ar putea privi, dupa cum urmeaza:

In scopul indeplinirii relatiei comerciale,

www.liveaudio.ro prelucreaza date cu caracter personal. www.liveaudio.ro colecteaza, dupa caz, urmatoarele categorii de date cu caracter personal privitoare la Societate: 1. Datele asociatilor/actionarilor, administratorilor si/sau directorilor, reprezentantii legali/ conventionali ai Societatii: ( Numele si Prenumele, adresa de E-mail, Numar Telefon) 2. Numerele de telefon de serviciu si adresele de e-mail ale reprezentantilor / angajatilor Societatii; 3. Adresa de e-mail in scopul inregistrarii pentru orice modalitate de corespondenta printata sau electronica;

in scopul prestarii serviciilor

www.liveaudio.ro va colecta si procesa datele de mai sus in legatura cu asociatii / actionarii, administratorii si alti reprezentati legali sau conventionali ai Societatii.

in acest sens, www.liveaudio.ro:
- poarta responsabilitatea informarii unor astfel de persoane cu privire la prelucrarea datelor personale de catre www.liveaudio.ro;
- are obligatia de a informa aceste persoane cu privire la drepturile lor de acces, rectificare si stergere, in conformitate cu legislatia in vigoare;
- are obligatia de a obtine acordul acestora, in cazul in care este necesar, pentru prelucrarea si transferul datelor lor cu caracter personal, pe modelul furnizat de www.liveaudio.ro.

Persoana vizata nu este obligata sa furnizeze datele mentionate mai sus. Totusi, un refuz din partea persoanei vizate de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea www.liveaudio.ro de a-si indeplini obligatiile contractuale, precum si de a raspunde solicitarilor persoanei vizate sau de a realiza orice alte activitati care ar fi necesare indeplinirii obligatiilor www.liveaudio.ro in temeiul Contractelor.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre www.liveaudio.ro si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:
1. furnizori de servicii si bunuri (de ex. furnizorii de servicii de consultanta fiscala sau juridica).
2. in conformitate cu prevederile legale aplicabile, de ex. Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, persoanele vizate se bucura de dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei si/sau autoritatii de supraveghere privind protectia datelor cu caracter personal. De asemenea, persoanele vizate beneficiaza si de dreptul la stergerea datelor, precum si de dreptul la portabilitatea datelor, daca acesta va fi considerat aplicabil acestei situatii.

Pentru exercitarea acestor drepturi, persoana vizata se poate adresa www.liveaudio.ro la adresa mentionata in preambulul Contractelor cu o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in cuprinsul careia poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. Pentru exercitarea acestor drepturi, persoana vizata se poate adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la SC Acoustics Liveaudio SRL la adresa de posta str. Iancu Jianu nr.33, Lipova, Arad, România sau prin transmiterea unui e-mail la contact@liveaudio.ro . De asemenea, persoanei vizate ii este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei. Prin acceptarea prezentului document, reprezentantul Societatii isi da acordul neechivoc pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le furnizeaza catre www.liveaudio.ro, inclusiv folosirea acestora pentru comunicarile electronice (email, social media, telefon). www.liveaudio.ro foloseste cookie-uri pe site-urile proprii si le utilizeaza pentru targhetarea clientilor prin campanii de marketing online. Datele cu caracter personal colectate nu vor fi transferate in afara Uniunii Europene.

Drepturile dumneavoastra

In conformitate cu prevederile legale aplicabile, de ex. Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, va bucurati de dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii de supraveghere privind protectia datelor cu caracter personal. De asemenea, beneficiati si de dreptul la stergerea datelor, precum si de dreptul la portabilitatea datelor, daca acesta va fi considerat aplicabil acestei situatii. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa catre www.liveaudio.ro la adresa mentionata in acest document cu o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in cuprinsul careia puteti arata daca doriti ca informatiile sa va fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face numai personal. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Sommer Cable

Strässer Elektroakustik

HK-Audio

Servicii

Acest site foloseste cookies, mai multe informatii gasiti aici.
Nume produs Cantitate Pret total
Total 0,00